Kärleksbevis

PASSION. SVARTSJUKA. HÄMND.

Rolf Lassgård, Hedda Rehnberg och Livia Millhagen. Foto: Scanbox

Marie (Livia Millhagen) återförenas med sin blivande ex-make (Rolf Lassgård) för att genomföra försäljningen av det gemensamma huset; hon försöker hålla sin romans med en kvinna (Hedda Rehnberg) hemlig. Richard Hobert skildrar tragedin bakom ett uppbrott i ett långt förhållande i form av ett thrillerdrama som aldrig blir särskilt begripligt, särskilt inte när det gäller symboliken med vildsvin. Filmen är ödesmättad och överhettad på ett sätt som närmar sig pekoralet, särskilt mot slutet.


2022-Sverige. 90 min. Färg. Regi, manus: Richard Hobert. Musik: Nina Hobert. I rollerna: Rolf Lassgård (Thomas), Livia Millhagen (Marie), Hedda Rehnberg (Liz), Fredrik Gunnarsson, Dajana Lööf.


What do you think?

Average rating 0 / 5. Vote count: 0