Tack för senast

Lisa Carlehed och Oscar Töringe. Foto: Viaplay

Klara (Lisa Carlehed) håller på att strula med en gift man (Christian Hillborg) samtidigt som Victor (Oscar Töringe) stiger in i hennes liv… men hur vet man vad som är den sanna kärleken? En nyinspelning av danska Lång historia kort (2015) som är trogen originalet, med liknande för- och nackdelar. Inget nytt under solen och svag när det gäller romantiken, men Liv Mjönes är utmärkt som småalkoholiserad fyrtioplussare som tvingas in i föräldrarollen och Moa Gammel har regisserat med behagligt lätt hand. 


2022-Sverige. 90 min. Färg. Widescreen. Regi: Moa Gammel. Manus: Ella Lemhagen. I rollerna: Lisa Carlehed (Klara), Oscar Töringe (Victor), Liv Mjönes (Ullis), Christian Hillborg, Johannes Kuhnke, Emmi Tjernström… Felice Jankell. 


What do you think?

Average rating 1 / 5. Vote count: 1