Beck – Dödsfällan

Valter Skarsgård och Peter Haber. Foto: C More

Polisaspiranten Vilhelm Beck (Valter Skarsgård) råkar stöta på en död 17-åring under sin första dag på jobbet, något som påverkar honom djupt. Peter Habers Beck glider alltmer undan i bakgrunden medan den yngre generationen blir viktigare för handlingen. Den här gången spelar sociala medier och dess potential för att förstöra liv, på mer än ett sätt, en stor roll. En habil kriminalhistoria, varken mer eller mindre. Jonas Karlssons enda scen, där hans självgode polischef försöker rädda en politikers skinn, är filmens höjdpunkt. 


2022-Sverige-Danmark-Norge-Tyskland. VOD. 88 min. Färg. Regi: Niklas Ohlson. I rollerna: Peter Haber (Martin Beck), Jennie Silfverhjelm (Alex Beijer), Martin Wallström (Josef Eriksson), Valter Skarsgård, Måns Nathanaelson, Anna Asp… Sigrid Johnson, Jonas Karlsson, Ingvar Hirdwall, Rebecka Hemse, Gerhard Hoberstorfer. 

Trivia: Den nionde omgången av Beck-filmer, som består av fyra filmer, visas på C More.


What do you think?

Average rating 0 / 5. Vote count: 0